Social Enterprise NL | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is hét landelijke netwerk van en voor sociale ondernemingen. Zij verbinden en versterken sociaal ondernemers, de koplopers op weg naar de nieuwe economie. Social Enterprise NL stimuleert een gunstiger ecosysteem voor sociaal ondernemen via lobby voor actievere overheden en betere wet-en regelgeving. Daarnaast ondersteunen zij sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma. 

Als lid van Social Enterprise NL krijg je toegang tot een groot netwerk van gelijkgestemden, ervaringsdeskundigen en experts. Ook kun je gebruik maken van het ledenprogramma, waarmee je jouw onderneming verder kan ontwikkelen en krijg je dankzij het lidmaatschap een podium via de online kanalen. 

Wil je meer weten over het aanbod van Social Enterprise NL en hoe zij je als Groene Groeier verder op weg helpen? Klik hier.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.