Change Inc. | Het veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Change Inc. | Het veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen

Veel Groene Groeiers zijn changemaker. Changemakers zijn professionals en organisaties die samen vorm geven aan de nieuwe economie. Ze vernieuwen, verbeteren en veranderen hun bedrijven en organisaties voor een betere toekomst.

Change Inc. legt dagelijks verbindingen tussen bedrijven, oplossingen en professionals voor een betere toekomst. Zij zetten content, events en services in om zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden, te inspireren, informeren en activeren. Change Inc. werkt nauw samen met bedrijven waar verandering niet een punt op de agenda is, maar het nieuwe businessmodel. 

Die nieuwe economie bouw je niet alleen, dat doe je met elkaar. In de Change Community komen alle toekomstmakers van Nederland samen. Wil jij als Groene Groeier ook aansluiten bij dit platform? Check dan deze link

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.