Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Jan Peter Balkenende eerste studiogast in nieuwe talkshow: Groene Groeiers op New Business Radio

Luister de eerste uitzending van de Groene Groeiers hier terug.
Met voormalig premier Jan Peter Balkenende en voorzitter Yousef Yousef van het netwerk Groene Groeiers.

Hoe laten we de wereld na aan de volgende generaties? Droogte, opwarming van de aarde, uitputting van grondstoffen en luchtvervuiling. Hebben we betaalbare oplossingen voor deze problemen? Dit en meer hoor je vanaf vrijdag 11 september elke maand in het nieuwe programma ‘Groene Groeiers’ op New Business Radio.

Duurzaamheid, het is niet meer weg te denken. In ons dagelijks leven, de politiek en natuurlijk op het gebied van business. In Groene Groeiers gaat presentator Glenn van der Burg met verschillende studiogasten op zoek naar een match die leidt tot innovatieve processen, producten en diensten die duurzaam én rendabel zijn.

In dit radioprogramma hoor je de uitdagingen van ondernemers, de duurzame oplossingen, inspiratie en dus de match’. Of niet. Groene Groeiers is een ondernemersnetwerk van VNO-NCW, waarin ondernemers duurzaamheidsuitdagingen aangaan.

Yousef Yousef: ‘Als voorzitter van het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers maak ik me extra sterk voor de jonge, innovatieve ondernemers. Zelf ben ik met mijn bedrijf LG Sonic in Zoetermeer een scale up. Ik weet als geen ander wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Mooi dat we een talkshow starten waarin we dat bespreken.’

Groene Groeiers is voortaan elke tweede vrijdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio. In de eerste uitzending zijn onder meer Yousef Yousef, (voorzitter Groene Groeiers), Jan Peter Balkenende (voorzitter DSGC) en Saskia Kapinga (vice president external relations Shell) te gast.

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Jan Peter Balkenende eerste studiogast in nieuwe talkshow: Groene Groeiers op New Business Radio